- Vår kompetens – Till er tjänst

Nyhetsarkiv

18 juni, 2010

Poolvärmepumpar!

Vi säljer poolvärmepumpar till pooler för utomhus och inomhus, 5-135 kW.

Nyhet! För mindre, ovanmark pooler och spabad finns det nu 3,5-5 kW värmepumpar.

Vertikal poolvärmepump! Modellen har erkänt hög verkningsgrad och det vertikala luftutblåset möjliggör en flexibel placering samtidigt som fläktljudet enklare kan avskärmas eftersom det försvinner ”uppåt”.


Poolvärmeväxlare, vad är det?

Det är en produkt där man har samlat allt som behövs för en enkel installation för dig som vill använda ditt befintliga värmesystem (t.ex. bergvärmepump alt. luft/vattenvärmepump) till att värma poolen. Fördelen är att du har ett färdigt paket med inbyggd styrning vilket underlättar och förenklare installationen avsevärt.


MP-EL AB | info@mpel.se | 0708-76 55 66